Bestuur

Het dagelijkse bestuur van de Vereniging van Professionele Ballonvaarders Nederland bestaat uit de volgende 3 leden:

 

Karel Abbenes, Voorzitter & Woordvoerder (M 06-53270425)

Karel Abbenes is sinds 2009 behalve de voorzitter van de PBN ook de woordvoerder voor de Vereniging. Hij heeft John Weerdenburg opgevolgd, die na ruim 12,5 jaar aangaf zijn bestuursfunctie te willen neerleggen. Uitingen in de Pers, contacten met branche-organisaties verlopen allemaal via Karel. Hij zal met een frisse blik de komende jaren de Vereniging voorzitten.

mail Karel

Leon Leemans, Secretaris (M 06-22494025)

Leon Leemans is secretaris van het bestuur van PBN. Leon is van huis-uit bouwkundige; en heeft sinds 1984 zijn eigen ballonvaartbedrijf. (Europese en nationale)) Regelgeving, belangenbehartiging voor de ballonvaartsector in de meest brede zin, goede contacten met alle van belang zijnde organisaties in de ballonvaartwereld zijn bij hem belangrijke zaken. Leon is het aanspreek- en contactpunt voor PBN. Zie ook onze website.

mail Leon

Rick de Groot, Penningmeester (M 06-51005214)

Rick de Groot is penningmeester bij de vereniging. Sinds 2004 is Rick actief in de ballonvaart en heeft zijn eigen ballonvaartbedrijf in het midden van het land. Naast het ballonvaren is Rick Internationaal Projectmanager bij een auto lease bedrijf. Heeft affiniteit met met financiƫn, wet en regelgeving.

mail Rick